Ce i-a spus Oana Zăvoranu cu lacrimi în ochi mamei ei, la capelă? "Mamă, m-ai chemat şi am venit! Mamă, iartă-mă, mamă!"

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a ajuns la capătul puterilor şi a vorbit cu Marioara Zăvoranu în timp ce aceasta zăcea în sicriu! Bruneta a dat frâu liber sentimentelor şi a spus ce cuvinte i-a adresat mamei ei în capela cimitirului Eternitatea.

Oana Zăvoranu a declarat printre lacrimi, astăzi, la emisiunea "Star Magazin", de la Antena Stars, că aseară a rugat pe toată lumea să plece din capelă, pentru a avea un moment de intimitate cu mama ei. Acolo, i-a adresat Marioarei câteva cuvinte şi şi-a cerut iertare.

"Am cerut să fiu alături de mama. Doar eu şi mama şi nimeni altcineva şi atunci am putut să îi spun câteva cuvinte. Mamă, m-ai chemat şi am venit! Mamă, îmi cer iertare pentru tot ce am făcut. Mamă, ştii că te iubesc şi te-am iubit în felul meu. Mamă, m-ai chemat, mamă, iart-mă şi mi-am cerut iertare de un miliard de ori. Am plâns şi am pupat ochelarii mamei mele. Eu am nişte traume din copilărie", a spus Oana Zăvoranu.

Marioara Zăvoranu a încetat din viaţă vineri, 17 aprilie 2015, la vârsta de 66 de ani. Ea şi-a petrecut ultimele luni din viaţă pe patul de spital, din cauza stării de sănătate extrem de precare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest