Ce intervenție estetică și-a făcut Mihai Bendeac la nivelul feței: „De la o anumită vârstă trebuie”

 

Mihai Bendeac și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței, cu câteva zile înainte de filmările „iUmor”. Actorul de 37 de ani a dezvăluit pentru ce anume a cerut ajutorul medicului estetician.   

Nu puține au fost dățile când Mihai Bendeac a spus că este de acord cu operațiile estetice. În urmă cu ceva timp, actorul a mărturisit că artistul este „un produs” și trebuie să arate impecabil în fața publicului. Iar dacă trecerea timpului va lăsa urme adânci pe fața lui, va fi dispus să își îmbunătățească aspectul fizic cu ajutorul medicului estetician.  

„Intervenții vestimentare, spirituale sau chiar chirurgicale. La noi sună ciudat. Dar pe mine nu mă interesează cum e la noi și cum gândeste lumea în Romania. Artistul e un produs. Și produsele își schimba ambalajul periodic. În plus, am nevoie să trag de mine la sală, am mai multe lucruri de făcut”, declara juratul „iUmor” în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.

Ce intervenție estetică și-a făcut

Mihai Bendeac le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe contul său de socializare că a apelat la un tratament de vitaminizare pentru hidratarea tenului, în special în zona frunții, unde are mai multe riduri de expresie.

Extrem de mulțumit de rezultat, actorul a mărturisit că va apela, cu siguranță, din nou, la tratamentul minune, mai ales că odată cu trecerea timpului, ridurile devin din ce în ce mai adânci.

„Până terminăm filmările astea, când o să mai avem o zi, două, de pauză aș vrea să merg din nou. Le mulțumesc foarte mult pentru tratament. De la o anumită vârstă încolo trebuie să te îngrijești”, a spus Mihai Bendeac pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest