Ce joburi a avut Mariah Carey înainte să devină cântăreață. A fost și femeie de serviciu!

 

Înainte ca numele ei să devină faimos în industria muzicală mondială, Mariah Carey a trăit în sărăcie lucie și a fost nevoită să aibă mai multe joburi pentru a se putea întreține! 

Viața bate filmul, iar cazul ăsta nu face excepție! Mariah Carey a avut o copilărie extrem de grea! Celebra artistă artistă provine dintre-o familie extrem de săracă și s-a confruntat încă de la o vârstă fragedă și cu zile în care nu avea nici apă să bea.  

“Am avut o copilărie foarte grea. Unele lucruri erau absolut insuportabile… erau vremuri grele, din care, slavă Domnului, am ieşit”, spunea artista, în urmă cu ceva timp.

Până la 18 ani, Mariah Carey s-a confruntat cu foarte multe probleme financiare, motiv pentru care condițiile în care trăia nu erau deloc bune. ”Mă gândeam de multe ori dacă să iau metroul, ca să ajung undeva, sau să mănânc un covrig… acestea erau alegerile pe care le făceam aproape zilnic. Au fost perioade în care trăiam cu 1 dolar pe zi, atâta tot”, povestea cântăreața.

Ce joburi a avut înainte de celebritate

Pentru a avea din ce să trăiască, Mariah Carey a lucrat și ca femeie de serviciu într-o frizerie, fiind unul dintre joburile din care reușea să facă un ban. Artista a mai fost și cosmeticiană, chelneriță și a lucrat și la garderobă.

În prezent, problemele financiare aparțin în totalitate trecutului, dat fiind că deține o avere de aproape 700 de milioane de dolari!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest