Ce măsură ia Mihai Trăistariu din cauza scumpirilor la benzină: „O să inventez niște panouri solare…”

 

Cântărețul consideră că este cea mai grea perioadă a vieții sale, întrucât după pandemie a venit această criză generată de războiul din Europa. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a spus cum vrea să contracareze situația economică.

 

Mihai Trăistariu s-a arătat extrem de afectat de tot ceea ce se întâmplă, susținând că toate problemele globale, la nivel marcro, au efecte „catastrofale” asupra lui. Artistul a fost de-a dreptul devastat de pandemia de Covid 19, care i-a scăzut substanțial veniturile astfel încât a fost nevoit să-și vândă apartamentul în care a stat în ultimii 20 de ani. Însă problemele financiare ale vedetei par să nu se mai oprească, cel puțin așa a susținut în cadrul unei intervenții la Antena Stars.

 

'Eu m-am plâns și prietenilor că trăiesc cea mai catastrofală perioadă din viața mea. Și așa și este. După ce că a venit pandemia și m-a răpus și m-a doborât la pământ, m-a făcut să-mi vând apartamentul în care am locuit 20 de ani m-a doborât, concerte nu avem voie, nimic nu mai e voie'', a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Vedeta este pur și simplu traumatizată de faptul că după criza medicală, deși toată lumea se aștepta să vină o perioadă mai bună, iată că a venit criza războiului dintre Ucraina și Rusia, cu efectele ei economice, între care se numără și scumpirea carburanților. Trăistariu nu disperă încă și caută soluții pentru a depăși momentul. De altfel, el chiar a identificat una dintre ele: va inventa niște panouri solare pe care le va cupla la mașina electrică pe care și-o va achiziționa, astfel încât să nu mai aibă vreodată nevoie de combustibil.

 

''Trăim cea mai cruntă perioadă din viața noastră. Oricum țintesc să-mi iau mașină electrică, următoarea mea mașină va fi clar una electrică, pentru că e altă situație și o să inventez niște panouri solare și o să le pun pe mașină, să-mi dea soarele energie. E destul de cruntă situația și atunci normal că ești aproape de depresie'', a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest