Ce mesaj i-a transmis Brigitte fiului său, în plin scandal. Își dorește împăcarea cu Robert!

 

După ce a mărturisit că își dorește să se împace cu fiul ei, în ciuda tuturor săgeților pe care le-a aruncat în ea și în modul în care l-a crescut, Brigitte Pastramă i-a transmis un mesaj lui Robert!

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă extrem de grea! După ce ani la rând a mușamalizat tensiunile dintre ea și Robert, relația defectuoasă dintre ei a explodat și a scos la iveală detalii șocante!

Chiar și așa, Brigitte Pastramă a dezvăluit că nu s-ar putea răzbuna niciodată pe fiul ei, căruia îi vrea tot binele din lume, în ciuda imaginii care i-a fost conturată de către acesta. Ulterior, bruneta a publicat un mesaj sugestiv pe contul său de socializare care a făcut referire la comportamentul actual al lui Robert.

"Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, pentru ca să ți se lungească zilele în țara pe care ți-o dă Domnul Dumnezeul tău”, e imaginea postată pe ea în mediul online.

Și-a asumat o parte din vină

Brigitte a precizat că își asumă o parte de vină pentru modul în care se comportă fiul său și a mărturisit că îl iubește, în ciuda tuturor acuzațiilor pe care i le-a adus în ultima vreme.

Ba chiar mai mult, bruneta a susținut că dacă Robert va renunța la atitudinea pe care o are vizavi de ea, ar fi în stare să îi dea pe mână toate afacerile pe care le gestionează.

"Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciunea ca astfel încât să aleagă lângă el persoane care să-l influențeze pozitiv. Pentru că eu, daca el ajunge un om capabil, eu îi dau toate cheile de la toate afacerile mele.", a spus ea la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest