Ce mesaje își trimite Bianca Drăgușanu cu milionarul turc! Se joacă cu focul, după despărțirea de Alex Bodi!

 

Deși a negat orice legătură de natură amoroasă cu milionarul turc controversat, ultimele mesaje ale Biancăi Drăgușanu de pe pagina sa de socializare spun cu totul și cu totul altceva!  

Nici bine nu s-a uscat cerneala despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi, că alte speculații au lovit fulgerător, showbiz-ul autohton. Blondina a plecat în Turcia, dar bomba este că ar fi zburat la câteva zile de la despărțire, în brațele unui milionar controversat turc. Este vorba de același bărbat care s-ar fi iubit cu două românce cunoscute. Ioana Filimon, care l-a acuzat că ar fi terorizat-o și cu Otilia Bilionera, cu care a trăit o relație de iubire pacifistă.

Cum totul a fost doar la nivel de speculatii, prietenele ei au și sărit în ajutorul divei, susținând tare și despicat, că blondina este femeie de afaceri și acesta este unicul motiv al deplasării în Turcia. Doar că ce să vezi, susținerea prietenelor nu coincide cu postările turcului și ale Biancăi. Iar asta pentru că orice scrie presa referitor la idila dintre el și frumoasa română, acesta repostează imediat.  

Iar dacă până acum totul a fost la nivel de zvon, Bianca Drăgușanu ne-a ajutat, de data aceasta, cu niște indicii clare. Blondina a publicat pe pagina ei de socializare un filmuleț în care l-a etichetat pe milionarul turc și căruia i-a adresat un mesaj.

”Sunt pierdută, iubire”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul clipului video postat.

La doar câteva secunde distanță, milionarul turc a repostat filmulețul și pe pagina sa de socializare și i-a dat răspunsul: ”Ești pierdută, iubito”, a scris milionarul pe Instagram în dreptul imaginii!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest