Ce meserie a avut Inna înainte să devină celebră. Nu era deloc un domeniu atractiv!

 

Inna este o artistă extrem de cunoscută atât în România, cât și pe plan internațional. Însă până să ajungă cine este astăzi, cântăreața a activat într-un domeniu total diferit față de cel în care lucrează în momentul actual.

Inna a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru unica.ro ce facultate a urmat, cât și care a fost primul ei job înainte să devină una dintre cele mai populare artiste românce peste hotare.

După ce a urmat cursurile Facultății de Științe Politice, Inna s-a angajat în cadrul unei agenții imobiliare unde a lucrat ca secretară. Șeful ei era nimeni altul decât actualul manager, care o ajută să se promoveze ca artist atât în țară, cât și în străinătate.

Mai mult de atât, cântăreața a mărturisit că nu a fost niciodată un domeniu care să o atragă, deși urmase cursurile Facultății de Științe Politice.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde).

Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest