Ce meserie are Margherita de la Clejani, după ce a urmat cursurile unei facultăți particulare

 

Margherita de la Clejani este protagonista unui scandal de proporții, după ce a provocat un accident rutier, din cauza consumul de droguri. Iar dacă toată lumea credea că va intra într-un con de umbră, cel puțin până se calmau lucrurile, ei bine, Marga a avut alte planuri! Fata Clejanilor a șocat pe toată lumea prin comportamentul intrigant pe care l-a avut în ultimele zile, inclusiv prin modul agresiv în care s-a purtat cu paparazzii Spynews.ro.

Și dacă gesturile din ultima perioadă au reușit să uluiască, specializarea facultății pe care a făcut-o vă va uimi și mai mult! De ce spunem asta? După episodul în care Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă de lapte și i-a udat cu furtunul de apă până la piele pe reporterii care transmiteau live despre situația fiicei sale, acum a ieșit la iveală că meseria Margheritei, după cursurile pe care le-a urmat la facultate, este chiar de jurnalistă! Ce paradox, nu e așa?

După ce a dat de trei ori BAC-ul, Margherita de la Clejani s-a înscris la Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației, specializarea jurnalism, din cadrul Universității Hyperion din București. Și chiar dacă au trecut ani buni de când a terminat facultatea, fata Clejanilor nu a profesat niciodată până acum.

Ce spunea după ce a picat BAC-ul de două ori

"Am scris opt pagini şi am plecat ultima din clasă, pentru că m-am concentrat foarte mult. Îmi zbârnâie şi acum creierii în cap. Sper că a treia oară să-mi poarte noroc, că nici nu-l mai dau. Dacă şi acum pic, sunt mai pornită ca niciodată să mă răzbun pe toţi profesorii. Voi face o grevă în învăţământul românesc şi voi merge la toate televiziunile să fac scandal”, spunea Margherita.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest