Ce moștenire fabuloasă a primit Anamaria Prodan! Conturile impresarei s-au mărit considerabil VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După moartea Ionelei Prodan s-au ridicat foarte multe semne de întrebare vizavi de cine va avea parte de moştenirea acesteia, dar şi despre în ce a constat averea regretatei. Nu este necunoscut pentru nimeni, că regretata interpretă de muzică populară a avut sume fabuloase.

Moştenirea pe care a primit-o Anamaria Prodan a mărit substanţial conturile impresarei şi ale soţului ei Laurenţiu Reghecampf. Se pare că firma prin care îşi derula activităţile artistice a lăsat-o moştenire ginerelui ei.

„Mi-am făcut nişte hârtii şi l-am pus să semneze. Şi i-am zis să îmi spună ce case vrea din România sau de afară. Şi le-am pus să semneze acolo.” mărturisea Ionela Prodan.

„Mama era milionară pe vremea lui Ceauşescu. Noi nu ştiam să îi numărăm. Mama câştiga enorm, îmi doresc ca copiii mei să aibă cel puţin cât am avut eu”, declara cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars. Dar de atunci au mai avut câteva lucruri importante în viaţa acesteia. Firma prin care îsi derula, Ionela Prodan, activităţile este folosită de Anmaria Prodan pentru a intermedia anumite transferuri de fotbalişti. Afacerea este o adevărată maşină de făcut bani, dacă ţinem cont că a avut un profit de 200.000 de euro, din 2016 până în prezent.

Moştenirea Ionelei Prodan este împărţită în jumătate, pentru cele două fiice, dar nici nepoţii nu au fost neglijaţi, aceştia bucurându-se de 30.000 de euro fiecare atunci când vor împlini 18 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest