Ce ne rezervă astrele! Berbecii își urmează intuiția!

 

BERBEC
Cineva din cercul de apropiaţi îţi dă speranţă şi mai ales, te susţine în demersurile tale. A venit momentul să nu-ţi mai fie teamă de consecinţe. Urmează-ţi intuiţia şi fă ceea ce tu crezi că este corect.

TAUR

O să ai o zi minunată, presărată cu surprize frumoase, încă de la primele ore ale dimineţii. Partenerul de cuplu te va surprinde cu un cadou inedit iar la serviciu s-ar putea să ai parte de multe veşti bune!

GEMENI

Pregăteşte-te pentru o zi destul de grea la serviciu. Astrele indică posibile conflicte cu superiorii, mai ales dacă nu eşti dispusă să cedezi şi îţi menţii punctul de vedere. Poate că a venit momentul să faci nişte compromisuri sau să îţi schimbi jobul.

RAC

Bucură-te de această zi plină de iubire, plină de romantism şi gesturi frumoase. O să primeşti o declaraţie de dragoste exact atunci când te vei aştepta cel mai puţin!

LEU

Ai de ales între a fi de acord cu o persoană pe care nu prea o suporţi sau a-ţi spune punctul de vedere direct, fără menajamente. Nu este o alegere uşoară, dar ar trebui să-ţi urmezi intuiţia.

FECIOARA

Dragostea e pe primul plan, însă există un risc mare de întâmplări neaşteptate. Dacă vrei să iei o decizie care să-ţi schimbe viitorul, mai bine mai aştepţi un pic

BALANTA

Cineva din familie îţi dă un ultimatum care te nemulţumeşte total şi îţi dă o stare de disconfort. Încearcă să te distanţezi de oamenii care nu îţi transmit decât energie negativă şi gânduri negre.

SCORPION

Nimeni nu înţelege de ce accepţi atâtea nedreptăţi din partea oamenilor care îţi sunt, teoretic, prieteni. Dacă tu crezi că situaţia în care te afli este cât se poate de normală, ar trebui să nu-ţi pese de părerile celorlalţi.

SAGETATOR

O să ai o zi foarte norocoasă. Ar fi bine să joci la loto, pentru că şansele de a te îmbogăţi sunt mari. Dacă nu crezi în asta, până la sfarşitul zilei astrele îţi vor demonstra de ce sunt în stare.


CAPRICORN

Trăieşti cu impresia că toţi cei din jur te-au trădat sau te vor trăda la un moment dat. Este vina astrelor, într-adevăr, dar poate că şi ţie ţi-ar prinde bine un pic mai multă încredere în cei apropiaţi.


VARSATOR

Starea de anxietate pe care o simţi ar putea fi accentuată de nişte conflicte cu cineva de la locul de muncă. O pauză, un mic concediu, nu ţi-ar strica.

PEŞTI

O să ai o zi destul de agitată, mai ales că problemele de acasă te împiedică să-ţi desfăşori activitatea aşa cum ar trebui şi la locul de muncă. Poate că e cazul să faci nişte schimbări drastice în viaţa ta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest