Ce ne rezervă astrele! Berbecii planifică călătorii îndepărtate!

 

BERBEC

Împreună cu persoanele dragi, planificaţi călătorii îndepărtate. Totuși, este posibil să apară divergențe de opine care pot fi depășite cu puțină bunăvoință.


TAUR

Vă restrângeţi domeniile de activitate şi vă concentraţi pe o direcţie clară. Vor veni veşti contradictorii, legate de banii pe care trebuie să îi primiţi, ca parte a unei moşteniri.

GEMENI

Apare în viaţa dumneavoastră o nouă relaţie, care vă va lua prin surprindere. Chiar dacă nu vă simţiţi pregătit pentru ceva nou, pe plan sentimental, se pare că nu veţi rezista tentaţiei.

RAC

Trebuie să aveţi în vedere faptul că, fiecare succes îşi cere partea lui de sacrificiu, iar pentru păstrarea imaginii publice nepătate, e nevoie de mult efort, tact şi diplomaţie.

LEU

Comunicarea cu prietenii se desfăşoară destul de anevoios. Ies la suprafaţă lucruri ascunse, menite să vă dea o adevărată lecţie de viaţă, în ceea ce priveşte relaţia cu rudele apropiate.

FECIOARA

Tentația vine de la orgoliul care se strecoară în gândurile dumneavoastră , fără să vă daţi seama. Abordaţi problemele din familie, cu un egoism exagerat!

BALANTA

Datorită faptului ca sunteţi o fire foarte deschisă şi iubitoare, reuşiţi să vă apropiaţi cu uşurinţă de persoanele din jur şi să legaţi prietenii frumoase şi rezistente.

SCORPION

Dacă sunteţi în căutarea sufletului pereche este posibil să întâlniţi o persoană pentru care veţi simti dragoste la prima vedere. Este momentul să luaţi cele mai bune decizii cu privire la viaţa sentimentală!

SAGETATOR

Se conturează un pericol real la adresa relației de cuplu sau a altui parteneriat. Este important să fiţi foarte conștient de ceea ce faceţi și să nu cereţi imposibilul de la nimeni.

CAPRICORN

Aţi putea întâmpina o oarecare rezistență la serviciu, din cauza unor probleme de sănătate sau pentru că nu mai puteţi face faţă anumitor lucruri.

VARSATOR

Este ciudat cât de încurcate sunt sentimentele celor dragi și cât de puțin aţi reușit să descifraţi din ele. Să le reproșaţi ceva pe baza acestor impresii nu e deloc o alegere bună.

PESTI

Anumite probleme din familie pot depăși limitele cu care eraţi obișnuit, deși nu le acceptaţi. Discuțiile nu duc la nimic bun, nici măcar cele calme, mediate sau nu de cineva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest