Ce ne rezervă astrele. Berbecii, veşti bune pe plan financiar

 

A venit momentul sa aflam ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Cu detalii vine colega mea Hermina Hagianu. Bun găsit Hermina!

Berbec
Posibile veşti bune pe plan financiar. Munca pe care aţi depus-o în ultimul timp trebuia şi răsplătită la un moment dat
Taur
Norocul vă surâde. Vă recomandăm să aveţi tăria de a vă susţine principiile şi de a lupta pentru scopurile dumneavoastră. Ajutorul astrelor va atârna decisiv în balanţă, de partea dumneavoastră.

Gemeni
În timp ce toată lumea se arată extaziată în faţa unei persoane care a obţinut recent un succes important, dumneavoastră îi aduceţi cu picioarele pe pământ, explicându-le că nu ar fi reuşit fără să beneficieze de o serie de întâmplari favorabile.

 
Rac
La locul de muncă domneşte o atmosferă relaxată, iar dumneavoastră profitaţi pentru a vă îndeplini mai degrabă propriile treburi. În dezordinea generală, nimeni nu va sta să verifice şi nu va constata că de fapt lucraţi la altceva decât ar trebui.

 
Leu
Un proverb românesc spune că cine nu are bătrâni, să-şi cumpere. Într-adevăr, una din persoanele mai în vârstă din jurul dumneavoastră dovedeşte că nu a trecut degeaba prin viaţă şi vă împărtăşeşte ceva din vasta sa experienţă.

 
Fecioara
Odată cu venirea primăverii, vor avea loc unele schimbări şi în activitatea dumneavoastră. Departe de a vă nemulţumi, acest fapt vă pune în mişcare şi vă determină să fiţi mai atent la ceea ce de obicei faceţi în mod mecanic.

 
Balanta
Vă faceţi încă o dată calculele în materie financiară şi vă daţi seama că perspectivele sunt destul de îmbucurătoare. Prin urmare, vă revine optimismul

 
Scorpion
Ambiţiile partenerului de viaţă sunt importante şi pentru dumneavoastră, deoarece doriţi să îl ajutaţi să şi le împlinească, însă nu veţi avea parte de prea multă linişte.

Sagetator
Sunteţi extrem de răbdător şi reuşiţi să vă înţelegeţi cu toţi ciudaţii care se perindă prin faţa dumneavoastră. Este un talent pe care îl puteţi dezvolta şi mai mult şi care vă poate aduce câştiguri importante.

 
Capricorn
Dumneavoastră luaţi deciziile în materie financiară pentru toate persoanele apropiate. Dacă acestea se vor dovedi inspirate, nu aveţi decât să vă bucuraţi, dar dacă veţi da greş, nu vă va fi prea uşor să daţi explicaţii.

 
Varsator
Faceţi un drum scurt special pentru a fi martor la un spectacol care nu poate fi văzut chiar în fiecare zi. Gustul dumneavoastră pentru ciudăţenii şi aspecte neconvenţionale este deplin satisfăcut.

 
Pesti
Mergeţi în vizită la cineva special pentru a aduna cât mai multe informaţii despre persoana respectivă şi despre locul în care locuieşte. Într-adevăr, cele câteva ore petrecute acolo vă ajută


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest