Ce notă a luat Mirela Vaida la Bacalaureat: „Am aceeași medie ca a vloggerului Selly”

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida a dezvăluit ce notă a luat la BACL! Mândră din cale-afară de rezultatele ei, prezentatoarea TV a facut publică diploma de Bacalaureat, ca să le arate urmăritorilor cu ce medie bună a încheiat liceul.

Mirela Vaida a postat pe contul său de socializare imagini cu diploma de Bacalaureat și le-a arătat urmăritorilor ei ce note a luat la examenul maturitații, în urmă cu 19 ani. Media generală a anilor de studii a fost de 8.03, iar rezultatul de la Bac a fost de 9.62, după ce la proba de Limba și Literatura Română a obținut 9.90, la Matematică 9.20, la Informatică 9.15, iar la Limba Engleză 9.50. Totodată, Mirela Vaida a susținut și un examen la Educatie Fizică unde a luat 10 curat.

După ce ieri s-au afișat rezultatele elevilor care au susținut BAC-ul, Mirela Vaida a aflat că Selly a avut aproximativ aceeași medie ca a ei, la o diferență de două sutimi, dat fiind că vlogger-ul a obținut media de 9,60.

”Tata a insistat să dau admitere la Liceul Pedagogic din Iași! Mama mă voia la o clasă “umanistă” pentru că eram talentată la limba și literatura română. Am ales imposibilul: Liceul de Informatică! Cu care m-am luptat din greu în primii doi ani, pierdută printre matematicieni și olimpici internaționali la informatică! Pentru că, apoi, să dau admitere la Drept! Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era “neiertător”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și as lua-o de la capăt, fără să schimb nimic! 💖🤗🙏 Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! 😊 Chiar m-au napadit amintirile! Mulțumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest