Ce notă rușinoasă a luat Iuliana Luciu la proba de Limba și Literatura Română la BAC. I-au scăzut-o și mai mult după contestație

 

Rușinică mare pentru Iuliana Luciu! Vedeta s-a făcut de râs la examenul maturității, după ce a luat o notă extrem de mică la proba de Limba și Literatura Română. Sigură că profesorii care i-au corectat lucrarea n-au punctat-o corect, sora Nicoletei Luciu a facut contestație. Dar rău a făcut pentru i-au scăzut punctajul și mai mult.

Astăzi, toți absolvenții claselor a XII-a au trecut prin emoții colosale, dat fiind că a fost ziua în care au dat proba la Limba și Literatura Română, în cadrul Bacalaureatului 2020. Cu aceleași temeri și emoții s-a confruntat și Iuliana Luciu, în urmă cu ani buni, iar rezultatul a fost unul catostrofal.

Sora Nicoletei Luciu a obținut la proba scrisă de Limba și Literatura Română, la BAC, nota 4,25. Ulterior, Iuliana Luciu a făcut contestație, iar evaluatorii au considerat că nu a fost punctată pe drept, astfel că a primit 3,30.

Într-un final, după ce a învățat, din nou, materia la care nu obținut deloc o notă de care să fie mândră, Iuliana Luciu a reușit să promoveze examenul maturității.

Printre vedetele care nu au luat BAC-ul din prima se numără și Margherita de la Clejani, care a adormit cu capul pe bancă în timp ce susținea examenul. Mai mult decât atât, fata Clejanilor nu a reușit să-l promoveze nici a doua oară, picând la milimetru. Iar a treia oară, după ce a scris opt pagini, era hotărâtă să se răzbune pe profesori și să facă grevă dacă nici atunci nu se vedea cu diploma în mână.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest