Ce note a luat Selly la Bacalaureat. E mândru din cale-afară de media obținută!

 
+2 click pentru
galerie

Selly a aflat ce note a luat la bacalaureat și se mândrește că a promovat examenul de maturitate cu succes și cu o medie... incredibilă!

Dacă unii au terminat liceul cu chiu, cu vai, Selly nu poate spune același lucru! Celebrul vlogger a publicat rezultatele la probele susținute în cadrul examenului de bacalaureat pe internet, imediat după aflarea lor!

Selly a luat la proba de Limba și Literatura Română nota 9,50; la proba de Matematică a obținut nota de 9,60, iar la Biologie a avut cea mai mare notă de 9,70. Media celor trei probe este de 9,60, iar fericirea și mândria vlogger-ului este, cu siguranță, una justificată!

Pentru cei care nu au vrut să creadă că notele publicate pe contul său de socializare sunt cele reale, Selly a lăsat chiar și codul unic pe care l-a primit la examen, pentru ca cei curioși să se convingă singuri de rezultatele extraordinare pe care le are.

”Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly în postarea pe care a făcut-o publică cu rezultatele.

Ce a spus despre probele de BAC

Înainte să dea examenul maturității, Selly a criticat dur maniera de predare al profesorilor și programa școlară pe care orice elev în an terminal de liceu este nevoit să o învețe.

„Principalele mele îngrijorări sunt în legătură cu programa de Bacalaureat și cu ce trebuie să înveți pentru BAC. De 12 ani m-aș fi așteptat ca acest sistem să evolueze. Dar nu am văzut vreo evoluție a sistemului, de când am intrat eu în clasa I până acum. Cred că în continuare învățăm lucruri învechite. La Limba română, să înveți zeci de pagini de comentarii în loc să-ți formezi tu părerea despre opera aia, să tocești ce a spus alt critic despre o operă nu mi se pare cea mai inteligentă abordare”, a declarat Șelaru pentru Digi24.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest