Ce nu împarte Anamaria Prodan niciodată cu fiicele sale! „Să nu avem discuţii şi scandal”

 

Pentru Anamaria Prodan, vârsta este doar un număr! Sexy impresara arată mai bine ca niciodată, este fericită pe plan personal, iar financiar nu o duce deloc rău! Ce să mai: este o femeie împlinită! Soţia lui Reghecampf a declarat de nenumărate ori, că nu este nimic mai important pentru ea, decât familia, dar cu toate acestea, există ceva ce nu ar putea împărţi niciodată cu fiicele sale!

Anamaria Prodan este o mămică modernă! Când vine vorba de haine, Rebecca şi Sarah îi sunt surori, nicidecum fiice. Şi spunem asta pentru că deseori impresara împrumută haine din garderoba Rebeccăi, mai ales, ca este cea de care se simte mai apropiată ca stil vestimentar.

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică și nu mai pot de drag” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru libertatea.ro

Dar să nu credeţi că ea este singura care „împrumută” haine. Şi cele două fiice dau iama în garderoba Anamariei Prodan, atunci când rămân în crize de ţinute. Dar ca să nu existe „discuţii şi scandal”, sexy impresara a găsit o metodă practică! Cumpără articolul vestimentar în triplu exemplar şi toată lumea este multumită.

Chiar dacă la capitolul haine este extrem de darnică, nu putem spune acelaşi lucru şi despre pantofi şi genţi. După o bună perioadă de timp, în care şi-a lăsat dressing-ul deschis fiicelor sale, Anamaria Prodan „a întors foaia” şi a decis să nu le mai împrumute nicio pereche de pantofi şi nicio geantă:

„Genți nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele și atunci, ca să nu avem discuții și scandal, fiecare are geanta ei. Și pantofii la fel, că acolo e jale”, a mai povestit sexy impresara pentru libertatea.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest