Ce nu lipsește din geanta lui Meghan Markle niciodată. E ieftin, te scapă de mătreață și vindecă înțepăturile de țânțar

 

Meghan Markle a dezvăluit ce anume nu lipsește din geanta ei niciodată, indiferent unde merge! Ducesa de Sussex poartă după ea un produs de-a dreptul miraculos, dacă este să ținem cont de beneficiile utilizării lui.

În cartea sa biografică, Meghan Markle a dezvăluit secretul datorită căruia pielea ei este întotdeauna catifelată și strălucitoare. Ducesa de Sussex a mărturisit ca produsul este extrem de accesibil pentru toată lumea, datorită prețului infim pe care îl are, iar utilizarea lui face minuni.

Este vorba de uleiul de arbore de ceai! Meghan Markle nu pleacă nicăieri fără o sticluță mică de ulei pe care o poartă în geantă, indiferent de locul în care călătorește. În urmă cu șase ani, Ducesa de Sussex a spus în cadrul unui interviu acordat revistei americane Allure că este benefic atât pentru tăieturi, cât și pentru mușcăturile de țânțari.

„Singurul lucru  indispensabil, fără de care nu pot trăi când călătoresc este un recipient mic de ulei de arbore de ceai. Nu este cel mai sclipitor lucru, dar dacă ai o tăietură, o mușcătură de țânțar, o mică desfoliere, indiferent de asta, este mica mea cură. Totul este ieftin, este suficient de mic pentru a-l avea la tine și îl aduc cu mine tot timpul.” spunea Meghan Markle, în 2014.

Mai mult de atât, pe lângă beneficiile menționate de Meghan Markle, uleiul de arbore de ceai este un ulei esențial care poate fi utilizat în mai multe scopuri, printre care menținerea unui scalp sănătos, cât și a unghiilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest