Ce nu mai are voie să facă deloc Marcel Pavel, după ce a fost infectat cu noul coronavirus/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Marcel Pavel a dezvăluit ce nu mai are voie să facă, după ce s-a vindecat de coronavirus, cât și care sunt exercițiile pe care trebuie să le respecte cu sfințenie, din cauza stării precare de sănătate.

Marcel Pavel a fost printre primii artiști din România, infectați cu noul coronavirus. După ce s-a vindecat, vedeta a făcut mărturii șocante despre lupta pe care a purtat-o cu virusul de temut și despre cum s-a aflat la un pas de moarte din cauza dublei pneumonii combinată cu COVID-19.

Și chiar dacă a ieșit din spital de ceva vreme, artistul a mărturisit că se recuperează și în ziua de astăzi. Astfel că trebuie să respecte cu sfințenie o serie de indicații date de cadrele medicale.

Marcel Pavel a dezvăluit că nu mai are voie să facă sport de contact, așa cum obișnuia, înainte de a fi infectat. Mai mult de atât, nu mai are voie nici să alerge, din cauza stării de sănătate precare, însă speră că va reuși să mai scape de câteva kilograme, pentru a își putea reîncepe activitatea fizică.

”Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieșit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciții. Acum fac exerciții banale: flotări, genuflexiuni, aplecări și exerciții pentru respirație. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme și atunci doar alergare ușoară”, a spus Marcel Pavel în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest