Ce nu știai despre Marilyn Monroe! Fața ascunsă a celei mai frumoase femei din lume

 

După aproape 50 de ani de la moartea actriței, autorul cărţii „The Passion and the Paradox”, Lois Banner, spune că Marilyn Monroe era mult mai inteligentă decât se credea

„Cu părul ei blond, buzele sale ţuguiate şi roşii, alături de vocea de copil, lui Marilyn i-a rămas imaginea de fată cu capul în nori. Poseda o inteligenţă nativă, dar îi lipsea educaţia.”

Deşi era dislexică şi suferea de tulburări bipolare, Marilyn Monroe avea un IQ de 163 cu mult peste cel al lui John F. Kennedy, de doar 129 (Un scor de 100 este considerat mediu, în timp ce unul de peste 150 demonstrează că o persoană este extrem de inteligentă) ca drept dovadă aceasta scria poezii și citate pline de înțelepciune.

Iată 10 dintre citatele actriței care te pot motiva:

1. “Sunt egoistă, nerăbdătoare şi puţin nesigură. Fac greşeli, mă pierd repede cu firea şi uneori sunt greu de manevrat. Dar dacă nu poţi să îmi faci faţă în momentele proaste cu siguranţă că nu mă meriţi în momentele mele bune.”

2. „Cred că totul se întâmplă cu motiv. Oamenii se schimbă ca să poată merge mai departe, lucrurile merg prost ca să le poţi aprecia atunci când merg bine.”

3. „Dacă poţi să faci o femeie să râdă poţi să o convingi să facă ce vrei.”

4. „ Doar pentru că ai dat greş o dată nu înseamnă că vei da greş mereu. Continuă să încerci, ai răbdare şi mereu, mereu, mereu să crezi în tine, pentru că dacă tu nu o faci, altcineva cine să o facă?”

5. „Ar trebui să începem să trăim înainte să îmbătrânim. Teama este stupidă. La fel şi regretele.”

6. „Pentru toate femeile care cred că sunt grase pentru că nu sunt măsura zero: tu eşti cea care este frumoasă, societatea este cea urâtă”

7. „O fată înţeleaptă îşi cunoaşte limitele, o femeie inteligentă ştie că nu are.”

8. „O femeie înţeleaptă sărută dar nu iubeşte, ascultă dar nu crede ce aude şi pleacă înainte să fie părăsită.”

9. „Iubitul adevărat este bărbatul care te înfioară când te sărută pe frunte sau când te priveşte zâmbitor sau pur şi simplu când se uită pierdut în zare.”

10. „Succesul îi face pe atât de mulţi oameni să te urască. Imi doresc să nu fie aşa. Ar fi minunat să mă bucur de succes fără să văd invidia în ochii celor din jur.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest