Ce nume a ales Nicoleta Dragne pentru copilul pe care îl poartă în pântece: „Știam dinainte să aflu că sunt însărcinată”

 

Nicoleta Dragne trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” urmează să devină mamă pentru prima dată, iar alături de ea se află un bărbat care ar face orice ca să îi fie bine. Blondina a dezvăluit ce nume a ales împreună cu partenerul de viață pentru copilul pe care urmează să îl nască în scurt timp!

Nicoleta Dragne trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul coleg din emisiunea „Insula Iubirii” care a participat tot în calitate de ispită. Deși parcursul lui a fost unul scurt în reality-show, între Bruno Vlad și frumoasa blondină s-a legat o relație de prietenie, care trei ani mai târziu, s-a fructificat și s-a transformat într-o adevărată poveste de amor!

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că atunci când l-a cunoscut pentru prima dată pe Bruno nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea fi ceva, ci din contră, a glumit puțin cu colegele sale din reality-show pe baza aspectului său fizic, dat fiind că nu avea trupul atât de bine lucrat precum celelalte ispite masculine.

Lunile de filmare au trecut, iar cei doi au început să se întâlnească întâmplător la diverse petreceri ale prietenilor comuni și treptat, treptat s-a legat o frumoasă relație de prietenie. O relație care s-a transformat pe neașteptate într-o idilă!

„Da, mi-a scris că vine în Bucureşti, el locuind în Timişoara şi m-a întrebat dacă vreau să ieşim să mâncăm ceva. Am acceptat cu gândul că ies cu un prieten şi m-am dus ca o floricică şi am plecat după două ore îndrăgostită lulea. Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană” a spus Nicoleta Dragne pentru okmagazine.ro

Nici bine nu și-au început povestea de dragoste, că la trei săptămâni după ce au ieșit la prima masă împreună, Nicoleta Dragne și Bruno Vlad au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. O veste șocantă pentru blondină, și pentru că nu se aștepta ca lucrurile să avanseze atât de repede, dar și pentru că medicii ginecologi i-au spus că nu va putea rămâne niciodată însărcinată, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut în trecut.

Timpul a trecut, iar Nicoleta Dragne mai are foarte puțin până când își va ține copilașul în brațe. Tot pentru okmagazine, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că a discutat despre numele bebelușului său cu mult înainte să afle că este însărcinată, astfel ca nu i-a fost deloc greu să se decidă.

Dar haideți că nu vă mai ținem în suspans și vă zicem chiar acum! Băiețelul pe care Nicoleta Dragne îl va naște se va numi Vladimir! „Da, încă dinainte să aflu că sunt însărcinată am zis să îl numim Vladimir, dacă va fi să fie. Eu am fost şocată când am aflat că sunt însărcinată, el era foarte fericit.” a completat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest