Ce nume a ales Tily Niculae pentru micuțul său, născut în pandemie: „Darul lui Dumnezeu”

 

Tily Niculae are toate motivele să fie o femeie împlinită. Actrița și-a botezat micuțul, în urmă cu puțin timp și a dezvăluit ce nume a ales pentru bebelușul pe care l-a născut în plină pandemie de coronavirus!

Tily Niculae se bucură de o familie minunată, iar tabloul a fost întregit cu nașterea micuțului său. Actrița are un soț care ar face orice pentru ea și doi copii care i-au binecuvântat viața cu fericire și împlinire.

Ce nume a ales pentru micuțul său

Cu puțin timp înainte de creștinare, Tily Niculae a publicat o imagine pe contul său de socializare, unde a scris și un mesaj în care i-a dezvăluit numele.

”Astazi il crestinam pe Radu- Teodor, DARUL LUI DUMNEZEU🙏!”, le-a împărtășit actrița fanilor de pe Instagram.

Pe parcursul zilei, Tily Niculae a postat filmulețe pe pagina sa personală, imortalizând momentul în care micuțul Radu-Teodor a fost botezat. Evenimentul a fost unul restrâns, date fiind restricțiile impuse de autorități în contextul actual. La botez au fost prezenți cei doi părinți, nașii și câțiva membri ai familiei.  

A născut în pandemie

„Am nascut în plină pandemie. Pe 23 martie i-am scris doctorului și nu mi-a răspuns, închisese maternitatea. A trebuit să reprogramez și să reorganizez tot. Când am ajuns acasă am început să frisonez. Cea mică tușea și o durea gâtul. 14 zile am stat în teroare maximă. În materinitate mi-au făcut testul pentru coronavirus. Am avut intrări scurte, fără mănuși, faă mască, ceream să mai fac un test, dar doctora mea îmi spunea că e prea devreme”, a mărturisit Tily, rememorând zilele în care aștepta cu sufletul la gură rezultatul negativ și îmbunătățirea situației.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest