Ce nume are Culiță Sterp în buletin, de fapt. Habar nu aveai că îl cheamă așa!

 

Culiță Sterp este un nume răsunător în industria muzicală românească, dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc cum este trecut în buletin, artistul, de fapt.

Culiță Sterp are o comunitate de mii de oameni care îi ascultă muzica și care îl urmăresc pe rețelele de socializare, însă suntem siguri că din masa mare de persoane, foarte puțini sunt cei care cunosc cum se numește cântărețul, de fapt.

Ce nume are în buletin

Ei bine, Culiță Sterp este Nicolae Sterp, de fapt. Da, da! Ați citit bine! Culiță este doar numele de scenă și cel mai probabil, dacă va fi strigat pe numele lui real, nu va răspunde!  

Are planuri de nuntă

Acum că i-ați aflat și numele din buletin, vă mai spunem și faptul că artistul are planuri de însurătoare cu noua iubită! Recent, Culiță Sterp a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars în care a vorbit despre relația cu partenera sa și a dezvăluit cât de bine se înțelege cu frumoasa șatenă.

Mai mult decât atât, interpretul de muzică de petrecere a mărturisit că își dorește să devină tată cât mai repede cu putință.

„Mă gândesc pe viitor, da. Pentru că orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus cântărețul de muzică de petrecere!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest