Ce nume va purta cel de-al doilea copil al Sânzianei Buruiană: „Ne-am gândit foarte mult”

 

Sânziana Buruiană trece prin cea mai frumoasă a vieții sale. Blondina va deveni mămică pentru a doua oară și nu își mai încape în piele de fericire! După ce a făcut marele anunț în urmă cu câteva zile, acum a dezvăluit ce nume va purta copilașul, în funcție de sexul pe care îl va avea.

Vestea că este însărcinată, din nou, a fost dată chiar de Sânziana Buruiană prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare. Blondina a dezvăluit că venirea pe lume a copilașului său va vindeca durerea pe care a simțit-o atunci când și-a pierdut tatăl.

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi cand nu ne asteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți. „Doamne Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat!”, spunea Sânziana Buruiană în urmă cu câteva zile. 

Ce nume va purta nou-născutul

Chiar dacă mai are luni bune până când își va strânge copilașul în brațe pentru prima dată, Sânziana Buruiană a dezvăluit că deja a stabilit totul. Inclusiv și numele pe care îl va purta bebelușul, în funcție de sexul pe care îl va avea.

”Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui meu și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga. Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”, a mărturisit vedeta, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest