Ce nume va purta Ioana după divorțul de Ilie Năstase

 

După Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe prima pagină a ziarelor și-au făcut loc și Ilie năstase și Ioana, care divorțează de asemenea. Deși renunțase în trecut la ideea de divorț, acum nu mai este cale de întoarcere. Informații picante au ieșit la iveală despre divorțul celor doi după ce un apropiat a făcut declarații.

Surse apropiate celor doi au făcut declarații despre războiul divorțului. Se pare că Ilie Năstase este convins că nu vrea să îi lase Ioanei nimic, nici măcar numele său. Conform sursei din anturajul celor doi, Ioana ar încerca să grăbească divorțul printr-un notar pentru a nu mai exista nici prea mult scandal, însă fostul tensimen nu este deloc de acord.

Ioana Simion nu va primi nimic de la Ilie Năstase conform apropiaților săi. Fostul tenismen este decis să o lase și fără numele de „Năstase”. Se  pare că familia Ioanei nu mai dă nicio șansă mariajului deoarece comportamentul lui Ilie a fost unul foarte deplasat și abzuiv.

„Nu există decât două necunoscute. Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul. A încercat să-i transmită sau să-i explice că e mai elegant pentru amândoi, dar Ilie Năstase nu a dat semne că ar fi de aceași părere. Iată de ce, cel mai probabil tot instanța va fi cea care va decide când va consfinți divorțul dintre ei.

Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată! Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc.„, a declarat un apropiat al celor doi conform impact.ro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest