Ce părere are mama lui Jador despre fosta iubită a fiului ei. A dat cărțile pe față! VIDEO

 

Mama lui Jador a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce părere are, de fapt, despre fosta iubită a fiului ei. Mai mult decât atât, manelistul a mărturisit și ce relație există între el și Ella, în prezent.

Pentru că toată lumea este curioasă de viața amoroasă a lui Jador, manelistul a făcut un live alături de mama lui în care a răspuns la cele mai picante întrebări din intimitate. Multe dintre admiratoarele artistului s-au arătat curioase de părerea mamei sale vizavi despre fosta iubită a fiului ei.

Mama cântărețului le-a oferit un răspuns sincer, așa cum face de fiecare dată și a mărturisit că nu o cunoaște personal, motiv pentru care nu îsi poate da cu părerea despre ea.

"Nu pot să-mi dau cu părerea despre despre un om, dacă nu-l cunosc personal. Așa că l-am văzut cum l-ați văzut și voi...e altceva", a mărturisit mama lui Jador pe live.

În schimb, Jador a răspuns la cea mai arzătoare întrebare a fanelor și anume, dacă o mai iubeste pe fosta iubită, Ella. Sătul peste cap de această curiozitate, manelistul a mărturisit că a rupt orice fel de legătură cu aceasta. Să înțelegem, deci, că ești liber și disponibil, Jador?

"La televizor, da. Aia a fost vrăjeală. N-am nicio treabă cu Ella. La televizor a fost așa: mamă, ce frumos. Ne-am plăcut un pic. Dar are copii, gata, ajunge!", a răspuns Jador.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest