Ce părere are mama Vivianei Sposub despre relația fiicei sale cu George Burcea: „Trăiește intens tot ce e în public”

 

Viviana Sposub și George Burcea au trecut la următorul nivel al relației și s-au mutat împreună. Însă nu pentru că și-au dorit neapărat asta, ci ca o măsură de siguranță, după ce fostul soț al Andreei Bălan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Actuala iubită a actorului a dezvăluit cum se simte în relația cu acesta, dar și ce părere are mama sa despre povestea de iubire dintre ei.

Viviana Sposub și George Burcea formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton! Cei doi au reușit să ia prin surprindere pe toată lumea, mai ales că actorul încă este legat de fosta soție, atât prin divorțul controversat, cât și prin cele două fetițe pe care le au împreună.

Aspecte care nu par a fi deloc deranjante pentru Viviana Sposub, care a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că trăiește din plin prezentul și se bucură de frumoasa poveste de dragoste pe care o are cu George Burcea.

„Nu mă deranjează că are doi copii. Sunt două fetițe extraordinare, despre care Geroge mi-a povestit mereu. Oricum, noi pornim de la zero, fiecare are trecutul lui, dar noi trăim prezentul.”, a spus Viviana Sposub.

Ce părere are mama Vivianei Sposub despre relația cu George Burcea

Cât despre cum vede mama ei lucrurile, Viviana a dezvăluit că deși se bucură foarte mult pentru fericirea ei, este destul de afectată de lucrurile care apar în presă și de modul în care toată lumea se dă cu părerea despre relația ei.

„Mama este fericită pentru că eu sunt fericită. Cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Dar ea trăiește foarte intens tot ce e public despre relația noastră.”, a mai spus asistenta TV.

Mai mult de atât, iubita actorul a oferit detalii și despre planurile pe care le au împreună. Chiar dacă acum vor sta împreună două săptămâni „blocati” sub același acoperiș, Viviana a mărturisit că perioada de locuit împreună nu se va extinde, iar asta pentru că mai vrea să copilărească.

„Între noi e o diferență de vreo 10 ani, e ce trebuie. Deocamdată nu ne mutăm împreună, mie îmi place să mai trăiesc viața asta de student rebelă. Nu este cazul acum de copii, când va fi, anunțăm noi, m-am răzgândit, nu mai vreau să fiu mama tânără.”, a dezvăluit Viviana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest