Ce părere are Pavel Stratan despre relația dintre Cleopatra și Edward Sanda: „Și-a dat seama înaintea mea”

 

Edward Sanda și Cleopatra formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondenă. Însă încă de când și-au făcut relația publică, toată lumea a vrut să afle și care este părearea lui Pavel Stratan despre povestea de dragoste în care, protagonistă este fiica lui.

În urmă cu puțin timp, Edward Sanda a confirmat toate zvonurile și a dezvăluit, în cele din urmă, că el și Cleopatra Stratan sunt împreună. Cei doi artiști sunt într-o relație de mai multe luni, însă au preferat să își țină povestea de amor departe de ochii curioșilor. Și asta chiar dacă admiratorii deja își dadusera seama că între ei are loc ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Iar acum că au dat cărțile pe față, atât Cleopatra Stratan, cât și Edward Sanda au dezvăluit cum au reacționat părinții amândurora atunci când au aflat că formează un cuplu.

Ce părere a avut Pavel Stratan de relația fiicei sale

"Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc.", a declarat Cleopatra Stratan, într-un interviu recent.

Cât despre mama lui Edward Sanda, aceasta i-a spus acestuia că se bucură de faptul că în sfârșit și-a găsit o fată potrivită pentru el!

"Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie.", a spus cântărețul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest