Ce parte a corpului îţi ştergi prima dată când ieşi din duş? Iată ce se spune despre personalitatea ta

 

Imediat ce ieşi duş, iei imediat un prosop şi te ştergi. Dar cu siguranţă nu te-ai fi gândit până acum că acest simplu gest poate avea nişte semnificaţii ascunse foarte interesante. Prima zonă a corpului în care te ştergi cu prosopul spune ceva de despre personalitatea ta.

Dacă alegi să te ştergi prima dată pe păr sunt persoane care au o logică de excepţie, un simţ practic deosebit, dar sunt în schimb foarte plictisitori în pat. Aceste persoane au visat la un moment dat la ţeluri înalte, pe care le-au uitat pe parcurs. Pe plan profesional, sunt angajaţi model, devotaţi, iar în plan sentimental sunt predispuşi să înşele şi folosesc mereu scuza consumului de alcool. În mod ironic, deşi au o prezenţă fadă în viaţa sexuală a partenerilor din relaţia de lungă durată, devin adevărate "animale" în pat, în timpul aventurilor de-o noapte.

Cei care se şterg mai întâi pe urechi după ce ies din duş consideră că se pricep perfect la a "citi" oameni, dar în realitate habar nu au. Se cred vicleni, dar nu sunt. Cred că dacă îşi pun mintea la contribuţie, pot realiza orice. Doar că, adevărul este exact pe dos. Cred că sunt sexy, dar nu sunt deloc atrăgători.

Persoanele care se şterg mai întâi pe faţă sunt oamenii care iau întotdeauna atitudine şi care fac diferenţa pe orice plan. Aceşti oameni sunt mereu activi, indiferent ce ar face, vor mereu să aibă succes şi au tendinţa de ai împinge şi pe alţii către ţeluri înalte. Suportă cele mai ciudate condimente, acceptă cele mai bizare complimente, iar în general acceptă orice.

Dacă prima dată te ştergi pe gât, s-ar putea să ai fii un om laş sau sau să ai talent la muzică. Aceşti oameni se tem de aproape orice, ar apela la terapie psihologică non-stop dacă ar fi posibil, însă nu învaţă niciodată nimic, şi nimeni nu se poate îndrăgosti cu adevărat de ei din pricina acestor griji patologice de care suferă.

Persoanele care se şterg prima dată pe piept, după au făcut duş sunt oamenii cei mai dulci şi tandri cu putinţă, dar incredibil de creduli. Când ai nevoie de ajutor, oamenii care se şterg mai întâi pe piept vor fi acolo pentru tine. La fel, când vrei să găseşti pe cineva de care să profiţi, tot pe ei trebuie să-i ţinteşti. Zâmbesc mai mult decât ar trebui, iar treaba asta devine foarte enervantă.

Cei care se şterg mai întâi pe abdomen,  s-ar putea să fie genul de oameni pe care nimeni nu şi-ar dori să-i întâlnească, nesimţit şi lacom. Sunt cinici, şi este posibil să facă parte din categoria oamenilor care sunt foarte bogaţi.

Persoanele care se şterg mai întâi pe braţe sunt foarte pesimişti, chiar dacă le merge bine. Se pricep de minune la a întuneca totul. Iubesc pisicile, de obicei, şi probabil au calităţi interesante, însă nu le-a găsit nimeni deocamdată.

Oamenii care se şterg pe mâini prima dată după ce ies din duş sunt obsedate de deţinerea controlului. Aceste persoane se îmbracă senzaţional, au un bun gust rar, fac curăţenie totală ori de câte ori au ocazia însă tot ele sunt predispuse la fanatism religios şi idolatrizarea unor lideri controversaţi.

Dacă te ştergi mai întâi pe spate dă dovadă de o creativitate peste medie. Nu suportă sistemele, şabloanele şi orice tentativă de îngrădire a spiritului. Cu toate astea, nu poţi avea niciodată încredere în acest tip de oameni. Au o predispoziţie bizară către infracţiuni şi orice e în afara unui regulament, astfel că e destul de periculos să fii în preajma lor. Au talent artistic, dar pot fi nişte revoluţionari feroce.

Se spune despre cei care se şterg mai întâi pe fund că sunt leneşi. Iar lenea îi poate determina să renunţe la orice fel de acţiune care îi scoate din zona de confort.

După cum era de aşteptat, persoanelor care îşi usucă mai întâi zona genitală, le place sexul, fac mult sex şi sunt cele mai uşuratice persoane pe care le poţi întâlni.

Cei care se şterg pe picioare sunt cei mai buni oameni, sunt cei mai deştepţi, atrăgători şi amuzanţi. Ba ma mult decât atât, sunt nişte competitori renumiţi, aşa că au şanse să fie nişte sportivi performanţi.

Oamenii care se şterg prima dată când ies din duş pe labele picioarelor, sunt cele trase în jos pentru toată viaţa de o anumită vinovăţie enormă pe care o resimt. Ei nu se opresc niciodată din a face aceleaşi lucruri pentru care se simţeau deja vinovaţi. Au multe fetişuri, sunt implicate deseori în lucruri dubioase, mai ales în viaţa sexuală.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest