Ce pensie alimentară va plăti George Burcea fetițelor sale, după divorțul de Andreea Bălan. Suma este modică!

 

Vestea că George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit a zguduit întreg showbiz-ul autohton! După o relație de cinci ani și un mariaj de jumătate de an, cei doi vor semna actele de divorț, imediat, ce starea de urgență se va ridica, iar instituțiile de stat se vor deschide.

Decizia de a divorța i-a aparținut în totalitate lui George Burcea, sub motivul că nu mai avea sentimente față de partenera de viață, cu care are două fetițe minunate. Chiar dacă Andreea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l face pe soț să își revizuiască ideea de a părăsi familia, toate eforturile au fost în van, George fiind extrem de tranșant și radical în decizia luată.

Iar că pentru că nu mai există cale de întors, toate detaliile divorțului au fost discutate și stabilite, în urma cărora s-a hotărât și ce pensie alimentară va plăti George Burcea fetițelor sale. Potrivit impact.ro, un apropiat al celor doi artiști a dezvăluit că actorul va scoate din buzunar, pentru fiecare copil, 700 de RON, suma lunară pe care Andreea o va primi, fiind de 1.400 RON.

Mai mult decât atât, va putea petrece timp cu Ella, fata cea mare, numai în weekend-uri, iar pe Clara, doar o va vizita și o va scoate prin parc, dat fiind că este mult prea mică pentru a înțelege situația. Lucrurile se vor schimba abia când fetița cea mică va împlini doi anișori.

Numai ea aducea bani în casă

Pentru suma modică pe care George Burcea i-o va da lunar Andreei, există o explicație. În ultimul său vlog, artista a dezvăluit că motivul pentru care a fost nevoită să se întoarcă atât de repede, la activitatea artstică, după ce a suferit stopul cardiorespirator, a fost pentru că ea era cea care susținea financiar familia și nu putea permite ca datoriile să se strângă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest