Ce pensie încasează Viorel Lis în fiecare lună: „Dacă spun cuiva, eu cred că ar râde de mine”/ VIDEO

 

Chiar dacă Viorel Lis este un nume răsunător în România, după ce a fost primarul general al Capitalei, pensia fostului edil nu echivalează deloc cu faima pe care o are, ci din contră. Fostul polician a mărturisit că suma de bani pe care o primește la fiecare sfârșit de lună i-ar face pe mulți să râdă.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, fostul primar al Capitalei a vorbit deschis despre viața sa personală, cât și despre nemulțumirile pe care le are după ce mai bine de jumătate din viață și-a dedicat-o profesiei.

În ciuda faptului că satisfacția supremă pe plan profesional a venit odată cu functia de primar general al Bucureștiului, Viorel Lis a mărturisit că pensia este una modică, dar chiar și așa, are sufletul împăcat că în cursul mandatului de primar nu și-a încălcat nici măcar o dată principiile.

„Eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, împreună cu soția. Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine. Am avut un apartament, pe care i l-am dat Oanei. Nu am decât o moștenire de la țară, asta-i toată averea mea”, a spus Viorel Lis.

Are mari probleme de sănătate

Viorel Lis nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mari probleme de sănătate, fiind de nenumărate ori la un pas de complicații serioase. Chiar și așa, fostul primar se bucură că o are pe soția sa, Oana, alături și încearcă să depășească așa cum poate momentele de cumpănă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest