Ce planuri de viitor are Ciprian Marica, după scandalul sexual în care a fost implicat: „Suntem pregătiți”

 

Ciprian Marica pare că a dat uitării scaandalul în care a fost implicat de curând, după ce au ieșit la iveală imagini scandaloase, în timp ce se afla într-o cameră de hotel cu nevasta altui bărbat! Mai mult decât atât, fostul fotbalist are planuri mari de viitor, după cum a dat de înțeles pe pagina sa personală.

După ce mai multe persoane din spațiul public i-au luat apărarea lui Ciprian Marica, după ce a fost protagonistului unui scandal sexual, argumentând că ce face fostul fotbalist în viața personală nu ar trebui să o afecteze în niciun fel pe cea profesională, sportivul a decis să meargă mai departe și să își vadă de planurile de viitor în ceea ce privește clubul CJC.

În urmă cu ceva timp, Ciprian Marica a spus în cadrul unei conferințe de presă că „Ne dorim un proiect pe termen mediu și lung, iar eu nu vreau să fiu patron, ci unul dintre pilonii clubului, alături de Primărie, CJC și alți investitori privați. Vă asigur că am cele mai bune intenții și vom fi transparenți în privința bugetului, care va fi postat în amănunt pe site-ul clubului. Sunt realist, îmi doresc să jucăm în Liga 1, mai ales că anul viitor sărbătorim centenarul, și voi face tot ce depinde de mine ca să ne luptăm la promovare”

Iată că acum este pe cale de a-și vedea visul realizat, iar imaginea publicată, în urmă cu câteva zile, cu stadionul Farul Constanța, pe contul lui de socializare, este semnul că se ocupă de repunerea pe picioare a clubului, așa cum a promis în urmă cu un an.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest