Ce pofte are Emilia Ghinescu: „I-am mâncat fără pâine, ca să știți”

 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară are o siluetă fantastică și spune că acum nu se abține atunci când are câte o poftă.

Emilia Ghinescu a slăbit în timp record și are un corp perfect, la care multe femei visează. Zilele trecute a făcut o aroganță și a postat pe rețelele de socializare un video în care mănâncă mici. Interpreta de muzică populară a explicat în exclusivitate pentru Antena Stars că mai are o serie de plăceri vinovate, cum sunt micii de Dedulești.

"Mai am și pofte de genul acesta, doar nu mănânc doar foie gras și icre negre. Mai mănânc și eu un mic câteodată, și am ascultat sfaturile celor de pe Facebook și Instagram care mi-au spus că am slăbit foarte mult, și că trebuie să mă îngraș, așa că am început să mănânc mici. Eu când cânt nu pot mânca, iar asta este o chestie pe care o fac de ani de zile. Am vrut să mănânc și eu doi mici de la Dedulești și l-am rugat pe fiul meu care era cu mine să coboare să îmi ia doi mici. I-am mâncat fără pâine, ca să știți! Sunt o fire pofticioasă, dar mă abțin. Îmi place mâncarea, îmi place să gătesc!", a declarat Emilia Ghinescu la Antena Stars.

Emilia Ghinescu arată perfect, având în vedere că a adus pe lume trei copii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest