Ce probleme a întâmpinat Bianca Rus în bătălia cu kilogramele: „Peste tot mi se închideau ușile”

 

Bianca Rus a dezvăluit la Antena Stars traumele prin care a trecut atunci când era supraponderală. Cu ce situații s-a confruntat vedeta!

 

O bună perioadă de timp, Bianca Rus a dus o luptă acerbă împotriva surplusului de kilograme. La Antena Stars, ea a mărturisit că această bătălie a fost îngreunată considerabil de modul în care lumea se comporta cu ea. Cântăreața susține că atunci când era supraponderală, a fost exclusă din societate, din emisiuni și din cercurile ei de prieteni, iar oriunde mergea i se închideau ușile.

 

,Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, cât și din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea", a spus Bianca Rus.

 

Vedeta s-a simțit marginalizată, iar pasiunile sale – muzica și moda – le-a pus pe stand-by, concentrându-și atenția asupra aspectului fizic: ,,Nu eram chemată nicăeri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu putea să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou".

 

Cântăreața a mărturisit că au fost perioade în care se înfometa aproape o lună pentru a da cât mai bine pe ecrane: ,,Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme. Am reușit să trec peste cu muncă. Îmi văd de viața mea, îmi văd de aspectul meu fizic, mi-am dat seama pe cine am lângă mine și pe cine nu am lângă mine".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest