Ce probleme au întâmpinat Alex Velea şi Mario Fresh la Asia Express: „Ne chinuim în fiecare zi”

 

Alex Velea şi Mario Fresh formează unul dintre echipele care au plecat în aventura vieții lor! Cei doi artişti au pornit pe „Drumul Comorilor” plini de încredere şi entuziasm, dar odată ce au dat piept cu realitatea, lucurile au luat o întorsătură drastică!

Este cunoscut faptul că „socoteala de acasă, nu se potriveşte cu cea din târg”. Un adevăr cu care s-au confruntat şi Alex Velea şi Mario Fresh, astfel încât la câteva zile de la începerea competiţiei, cei doi s-au confruntat cu o serie de probleme destul de serioase.

Acomodarea a fost una extrem de dificilă, mai ales când vorbim de alimentaţie. Nu este un secret pentru nimeni că Alex Velea și Mario Fresh au un stil de viaţă sănătos şi fac foarte multe eforturi pentru a arăta extraorinar. Obişnuiţi cu un regim alimentar bazat pe mâncăruri slabe şi cu puţine calorii, odată ajunşi în India, cei doi s-au lovit de alimente cu totul şi cu totul diferite faţă de cele pe care le consumau în România.

"Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcã e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit", au povestit cei doi, potrivit Viva.

Şi nu doar atât! Alex Velea şi Mario Fresh s-au confruntat cu o problemă care îi poate face să fie eliminaţi din competiţie, mai repede decât şi-ar fi dorit! Din cauza tatuajelor şi a fizicului bine dezvoltat, când vine vorba să facă autostopul, au parte de mai multe refuzuri şi priviri temătoare, decât de ajutor din partea localnicilor.

„Cred că am o față mult prea agresivă pentru poporul filipinez pentru că e foarte, foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina. Cred că le e frică și de tatuajele mele. Înainte să plec mă gândeam cu groază cum va trebui să opresc mașini, ce rușine o să-mi fie… Aici am trecut peste orice reținere, doar că nu prea opresc ele", a declarat Alex Velea.

Rămâne de văzut pe ce loc se vor clasa cei doi şi cum ii va marca experienţa „Asia Express” atât pe ei, cât şi pe ceilalţi concurenţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest