Ce program de vizitare şi-a făcut George Burcea ca să-şi vadă fetele, după despărțirea de Andreea Bălan! I-a lăsat mască pe toți/ VIDEO

 

Ies la iveală noi detalii despre cel mai surprinzător divorț din showbiz-ul autohton. Se pare că tatăl fetițelor Andreei Bălan ar ști ce program de vizitare să le aloce celor două fetițe. Din spusele apropiaților, se pare că o dată pe săptămână, timp de câteva ore, ar fi suficient. Totodată este un lucru uimitor, dat fiind că în trecut, George Burcea petrecea foarte mult timp alături de fetițele lui, în special cu cea mare, un lucru lăudat, de altfel, și de Andreea Bălan.

Totodată, au existat fel și fel de speculații în ceea ce privește pensia alimentară. La un moment dat, s-a vehiculat că ar fi vorba de suma de 1.400 RON, adică 700 RON pentru fiecare fetiță, dar acum au aparut noi informații și se vorbește de o sumă și mai mică. Mai precis, de 900 de lei pentru ambele fetițe.

În ceea ce privește, toate cheltuielile pentru creșterea și educația micuțelor, se va ocupa, în întregime Andreea Bălan, iar pe lângă acest aspect, artista trebuie să învete să le fie și mamă și tată, Clarei și Ellei, dat fiind că George Burcea a hotărât să nu mai stea alături de ea.

Au făcut un compromis pentru cele două fetițe

De dragul celor mici, George Burcea continuă să le viziteze în casa unde s-a desfășurat povestea de dragoste cu Andreea Bălan, chiar dacă lucrurile nu s-au încheiat într-o notă prea fericită.

Astfel că George și Andreea dau „nas în nas” în fiecare săptămână, atunci când actorul vine la fosta locuință să le vadă pe fiicele sale, doar că în afară de bucurie, nu le mai oferă nimic altceva Clarei și Ellei. Adică nu „cotizează” în niciun fel nevoilor sale, tot suportul financiar venind din partea Andreei Bălan.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest