Ce record național au doborât Speak și Ștefania la puțin timp după întoarcerea din Asia Express

 
+2 click pentru
galerie

Cuplul format din Speak și Ștefania a devenit, cu rapiditate, unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite de telespectatori, mai ales după participarea la Asia Express. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, mai ales după ce s-au logodit chiar în timpul competiției, iar ca fericirea să fie și mai mare, au reușit să doboare un record național!

În ediția de pe data de 14 aprilie a competiției Asia Express, cântărețul a cerut-o în căsătorie pe cea alături de care a pornit pe „Drumul Comorilor” pentru câștigarea marelui premiu. După ce a fost difuzată emisiunea cu logodna, atât Speak, cât și Ștefania au făcut marele anunț și pe conturile lor de socializare. Dar imaginea postată de artistă a reușit să doboare toate recordurile din România de pe instagram! Astfel că fotografia postată de  „Libelulă” a strâns peste 300.000 de like-uri, pe instagram, fiind cea mai apreciată poză de pe platformă, din România!

Când fac nunta

Imediat după difuzarea emisiunii cu cererea în căsătorie, Speak a oferit câteva detalii referitoare la organizarea nunții, la „Xtra Night Show”.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe  ea să organizeze”, a declarat artistul în cadrul emisiunii de la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest