Ce reguli i-au fost impuse lui Florin Salam, pentru a putea aduce acasă trupul neînsuflețit al fratelui său infectat de COVID

 

Familia lui Florin Salam trece prin momente cumplite, după ce fratele manelistului a murit, din cauza unor complicații cauzate de infectarea cu noul coronavirus. Pentru a putea duce acasă trupul neînsuflețit al lui Nelu Stoian, artistul a fost nevoit să respecte o serie de reguli impuse în cazul morților care au fost infectați cu COVID.

După ce a stat două luni în spital, perioadă în care s-a luptat pentru viața sa, din cauza problemelor de sănătate grave, Nelu Stoian a pierdut bătălia. Nu se știe, însă, sigur dacă infectarea cu noul coronavirus a fost momentul în care s-a decis în ce parte se înclină balanța în privința șanselor de supraviețuire ale bărbatului.

Nu se știe și nici nu se va afla, iar asta pentru că nu a fost făcută o autopsie, pentru că așa se întâmplă în cazul celor care au fost infectați cu COVID înainte de moarte. Așa că familia lui Florin Salam nu va știi niciodată ce anume a dus la decesul rudei lor.

Cum a fost dus acasă trupul neînsuflețit al lui Nelu Stoian

Conform procedurilor pentru morții infectați cu COVID,  trupul neînsuflețit al fratelui lui Florin Salam a fost introdus într-un sac, în aceleași haine în care a murit, familia sa neavând voie să i le schimbe, pentru a evita răspândirea virusului.

Deși familia decedatului nu avea voie să îl iau acasă, pentru a-i face priveghi, medicii s-au îndurat de rudele devastate de suferință și le-au lăsat să îl jelească. Însă asta s-a putut întâmpla, după ce au mai respectat câteva proceduri legale.

Nelu Stoian a fost mutat într-un sicriu închis ermetic al cărui capac va trebuie să stea, în permanență închis, în timpul slujbei de înmormântare care va avea loc pe 30 septembrie, cu o zi înainte de ziua lui de naștere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest