Ce relație are Anca Țurcașiu cu fiul ei, de fapt: „Din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit”

 

Recent, Anca Țurcașiu a aruncat bomba în showbiz-ul autohton după ce a anunțat divorțul de soțul său, după 22 de ani de căsnicie! Dar chiar dacă s-au separat, întotdeauna va exista o persoană care îi va lega pe veci: fiul lor, Radu de 21 de ani, despre care nu a oferit prea mult detalii de-a lungul timpului, însă acum am aflat ce relație are artista cu băiatul său, de fapt.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împreună cea mai mare comoară: fiul lor, Radu, de 21 de ani. Tânărul este student în cadrul Universității Politehnica din București, chiar dacă are cetățenie americană și ar fi putut oricând să aleagă o facultate de peste Ocean pentru aprofundarea cunosținelor.

Ce relația are Anca Țurcașiu cu fiul său

În cadrul unui interviu pentru Viva.ro, Anca Țurcașiu a dezvăluit că relația dintre ea și fiul ei nu a fost așa cum și-ar fi dorit, iar asta pentru că în copilăria lui, artista a fost destul de absentă, din cauza spectacolelor pe care le avea de onorat.

„Nu mi-a reproșat niciodată în cuvinte, dar din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit pentru asta. Îți dau exemplu: când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea „tată, tată!. Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream. Pedepse de genul acesta, istețe, îmi aplica. Am lipsit mult de lângă el, recunosc, și îmi pare rău pentru asta.”, a spus Anca Țurcașiu.

În schimb, Cristian Georgescu s-a apropiat extrem de mult de fiul său, fiind mult mai prezent în educația și creșterea lui Radu, decât a fost Anca Țurcașiu.

„Soțul meu rămânea seară de seară singur cu copilul și îi făcea baie, masaj, îl culca, îi dădea să mănânce. Îți dai seama că între ei s-a legat o relație foarte specială. Când avea cam patru ani, l-am întrebat: „Dacă nu aș fi fost eu mama ta, cine ți-ar fi plăcut să fie?. Și el a răspuns: „Tata.” a spus, în urmă cu ceva timp Anca Țurcașiu pentru Viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest