Ce relație este între Ioana Popescu și soțul Roxanei Nemeș: „S-a dezbrăcat, și-a dat tricoul jos”

 

Imagini fierbinți, cu soțul Roxanei Nemeș la bustul gol și actriță, pe balconul acesteia, au făcut turul internetului.

 

O serie de imagini cu Ioana Popescu și Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, într-un moment de tandrețe, au făcut înconjurul netului. Bărbatul era la bustul gol, iar cei doi se sărutau. În exclusivitate la Antena Stars, actrița a prezentat propria versiune legată de scena de pe balcon. Ea susține că Hagima îi e un văr îndepărtat și a ajuns la ea că nu-i funcționa liftul și l-a rugat să-i aducă apă și gheață pentru că nu mai putea de cald.

 

„Vreau să spun că Hagima este vărul meu, mai de departe așa, dar este vărul meu și îl cunoaște chiar și soțul meu. Noi ne-am întâlnit acum vreo trei luni la o proprietate de-a mea pe care eu vreo să o închiriez pentru filmări. Noi ne cunoaștem de mult timp, eu i-am spus de mult soțului meu de Călin. Într-adevăr a fost la mine, nu pot să neg, Doamne ferește, numai că eu sunt foarte apropiată de Călin”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

 

Vedeta susține că a fost vorba de un pupat, dar nu pe buze: „Noi am vorbit să ne vedem, era foarte cald afară, iar la mine nu mergea liftul, eu stau la etajul 8. Eu l-am rugat pe el să-mi aducă niște apă, niște cuburi de gheață. El a venit pe scări, era super transpirat, plus că era terminat de căldură și s-a dezbrăcat, și-a dat tricoul jos. Eu eram îmbrăcată, nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, plus că eu am foarte multe rude cu care mă pup. Nu știu ce s-a făcut acolo, nu-mi dau seama ce și cum, dar cert este că nu pot spune că m-am pupat cu el pe buze. Ne-am pupat pur și simplu pe lângă”, a completat bruneta

 

Ioana Popescu a mai spus că e foarte apropiată de verișorul ei pentru că se confruntă cu probleme similare și a adăugat că în trecut a făcut tot ce i-a stat în putință să o ajute pe Roxana Nemeș: „Mie îmi este foarte drag de el, ne știm de când aveam 3 ani, noi avem și aceleași probleme, adică ADN-ul nostru este fix la fel, iar mama lui are alzheimer cu demență, mama mea la fel. Nu mai spun că noi discutam despre spațiul de închiriat. Eu cu Roxana Nemeș am avut o prietenie și pot să spun că, dacă stau să caut în debara acum, am o revistă și în trecut m-am certat cu șefii mei de atunci ca să o bag pe ea pe prima pagină. Roxana nu m-a contactat de când au apărut aceste imagini, dar nu cred că e cazul să mă contacteze, nu există așa ceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest