Ce relație există, de fapt, între Alina Radi și Nick Rădoi, după despărțire. A desființat-o pe Mădălina Apostol: “Nu ar trebui să o deranjeze”/ VIDEO

 

Alina Radi a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, ce relație există, de fapt, între ea și Nick Rădoi după despărțire. Mai mult decât atât, fosta iubită a afaceristului a spus câteva lucruri și despre actuala parteneră a acestuia, Mădălina Apostol.

Alina Radi continuă șirul declarațiilor despre relația pe care o are cu Nick Rădoi. Deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, se pare că nu au încetat să țină legătura, chiar dacă afaceristul este într-o relație stabilă cu Mădălina Apostol.

Bruneta consideră că Mădălina Apostol se simte deranjată de faptul că încă păstrează legătura cu Nick Rădoi, din cauza nesiguranțelor pe care le are în ceea ce privesc sentimentele afaceristului față de ea.

Probabil o deranjează că noi ținem legătura. Am vorbit tot timpul cu Nick. Eu nu sunt un pericol pentru relația ei. Ea dacă e sigură de ce simte Nick pentru ea, n-ar trebui s-o deranjeze”, a declarat Alina Radi, la Antena Stars.

Tot în cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Alina Radi a dezvăluit și care a fost motivul pentru care s-a despărțit de Nick Rădoi. Potrivit spuselor acesteia, la mijloc nu au existat nici conflicte, nici neînțelegeri, ci faptul că a fost nevoită să rămână în România, fără a-l putea însoți pe afacerist în America, a dus la ruptura poveștii de dragoste.

„Noi am avut o altfel de relație. Noi nu ne-am spus: ”Gata, ne despărțim! De mâine nu mai suntem împreună” M-au reținut niște contracte în România la care nu aveam cum să renunț, pe el l-a deranjat foarte tare și de aici s-a rupt totul”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest