În anii 2000 făceau furori, dar norocul le-a ocolit. Ce s-a ales de fetele de la Pops

 

În anii 2000 făceau furori, dar norocul le-a ocolit pe unele din membrele trupei Pops după ce formaţia s-a destrămat. Dacă Diana Bişinicu şi Minola încă activează pe plan muzical, celelalte două nu se pot lăuda cu astfel de performanţe.

Trupa POPS făcea furori cu hitul "Bum, Bum!" în anul 2000. Succesul a ţinut patru ani, dar într-un final trupa s-a destrămat, iar fiecare a ales drumuri separate.

De Aylin nimeni nu mai ştie nimic. a dispărut, de parcă... nu a existat! Oare s-ar fi speriat Aylin de lumina reflectoarelor şi de celebritate? Poate că a fost vorba de trac sau de altceva, însă cert este că bruneta s-a retras alături de familie, a devenit casnică şi a uitat de toate momentele în care bătea la uşa gloriei. Fosta solistă preferă să nu mai profeseze, ci să stea în umbră... alături de copilul şi de soţul ei.

O altă componentă a trupei a fost Minola. Ea a fost mezina formaţiei şi după ce s-a destrămat a reuşit să îşi facă singură propria cariera. Minola nu are copii, ci a preferat să se axeze pe muzică, chiar şi fără fostele sale colege.

Tina este greu de găsit şi în mediul online. Toată lumea a uitat de ea şi nici ea nu vrea să fie găsită, sau.. ar fi vrut, dar nu a reuşit să îşi formeze o carieră singură, fără colaborare cu restul fetelor de la POPS,  aşa că s-a pus o umbră peste succesul ei. Acum, Tina locuieşte în Dubai, unde este căsătorită cu un indian şi au un băieţel.

 Diana Bişnicu este şi ea mămică, are o fetiţă pe care o răsfaţă la maximum. Diana şi-a luat inima în dinţi la destrămarea trupei şi a alergat către succes. Solista a reuşit să îşi formeze cariera, chiar dacă a fost pe cont propriu. Putem spune că destrămarea trupei i-a făcut un bine. Artista a ştiut să se dezvolte şi a reuşit să o facă mult mai bine... singură !

Toate detaliile despre fostele membre ale trupei Pops, în video de mai sus. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest