Ce s-a întâmplat în timpul nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle: “Simțeam în jurul meu numai sclavi”

 

Episcopul care a ținut un discurs emoționant la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a făcut o serie de confesiuni șocante, despre ce s-a întâmplat în timpul ceremoniei regale!

Discursul lui Michael Curry, cel mai înalt prelat al Bisericii Episcopale americane, a reprezentat unul dintre cele mai frumoase momente din cadrul nunții regale dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

La doi ani de la marele eveniment, episcopul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre momentul în care a susținut acel discurs. Michael Curry a mărturisit că a simțit prezența unor fantome ale unor sclavi, pe care le-a auzit atât în timpul ceremoniei, cât și după ce a terminat de vorbit.

Dacă pe unele persoane, scena fantastică le-ar fi terifiat, înaltul prelat al Bisericii Episcopale Americane a mărturisit că a văzut-o ca pe un semn de speranță.

„Era ca și cum vocea lor, unul dintre cântecele lor, unii dintre urmașii lor erau acolo, în acea zi. Regina a fost extrem de binevoitoare. Faptul că s-au întâmplat toate astea, pentru mine, a reprezentat un semn de speranță. Un semn de speranță că o persoană care provine din oamenii vânduți în târgurile de sclavi, probabil un târg de sclavi britanic, a ajuns de pe tărâmurile africane pe cele americane. Un semn că unul dintre urmași se afla în prezența Reginei Angliei și a citat din cântecele sclavilor. Există speranța că nu trebuie să ne mai întoarcem niciodată la ce a fost în trecut”, a fost o parte din dezvăluirea făcută de episcopul Michael Curry, în cartea „Love is the Way” pe care o va lansa în curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest