Ce s-a întâmplat la priveghiul lui Răzvan Ciobanu, în urmă cu un an: „Mama lui a ridicat capacul sicriului și în clipa respectivă...”

 
+2 click pentru
galerie

Moartea lui Răzvan Ciobanu a sfâșiat sufletele tuturor apropiaților săi. Și chiar dacă a trecut exact un an de când creatorul de modă nu mai este printre noi, cei care l-au iubit cu adevărat nu au putut trece peste pierderea designer-ului.

Părinții lui Răzvan Ciobanu încă nu și-au revenit din șocul resimțit de moartea unicului lor fiu. Dar pentru că timpul nu mai poate fi dat înapoi, acum se pregătesc de parastasul de un an. Chiar dacă pomenirea nu poate fi organizată așa cum fusese plănuită inițial, din cauza pandemiei de coronavirus, cei care i-au dat viață creatorului de modă încearcă, pe cât posibil, să se ocupe de toate tradițiile, ca sufletul său să fie bine.

Una dintre persoanele marcate de dispariția unui bun prieten este Cătălin Botezatu, care a dezvăluit că încă nu poate trece peste pierderea lui Răzvan Ciobanu și nu puține sunt momentele în care încă îi apare în minte. Motiv pentru care nici nu îsi poate imagina ce simte mama regretatului designer.

„Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr”, mărturisește Botezatu, conform Click! 

Mai mult de atât, Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire tulburătoare chiar din ziua în care a avut loc priveghiul lui Răzvan Ciobanu. Designerul a mărturisit că mama regretatului și-a dorit să își ia fiul în brațe, pentru ultima dată, înainte să îl îngroape astfel că a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua "Rămas bun" de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu”, concluzionează Cătălin Botezatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest