Ce s-a întâmplat la reședința celui mai controversat milionar din România. Toată zona a fost împrejmuită de Poliție! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Șoc și groază la reședința celui mai controversat milionar din România, Dan Nicorescu! Chiar acum la fața locului se află mai multe echipaje de ambulanță și Poliție!

Potrivit surselor Spynews.ro, casa milionarului Dan Nicorescu ar fi fost spartă de hoți! Chiar în aceste momente, la fața locului se află mai multe mașini de poliție și de salvare. Paparazzii Spynews.ro au surprins pe camerele de filmat cum oamenii legii au înconjurat casa milionarului, iar mai mulți agenți de Poliție se afla în interiorul locuinței milionarului.

Cunoscut pentru averea impresionantă pe care o deține, se pare că Dan Nicorescu a fost ținta directă a hoților, care ar fi plecat cu obiecte de valoare din casa acestuia. Mai mult decât atât, se speculează faptul că afaceristul ar fi fost legat și bătut de hoți.

Aceleași surse menționate anterior au spus că oamenii legii au fost alertați chiar de Dan Nicorescu, semn că afaceristul a scăpat, în cele din urmă, din mâinile agresorilor. Pentru mai multe detalii despre starea de sănătate a afaceristului, cât și despre paguba lăsată de hoți, rămâneți pe www.antenastars.ro

UPDATE:

Unicul fiu al lui Dan Nicorescu a venit la fața locului, după ce locuința celui mai controversat milionar din România a fost spartă. Speculația precum că afaceristul ar fi fost legat și agresat de hoți nu a fost încă confirmată de Poliție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest