Ce se întâmplă acum cu Gabriel Cotabiţă? Medicul Nicolae Bacalbaşa: "Situaţia este extrem de instabilă"

 
+2 click pentru
galerie

Zvonuri neaşteptat de bune în această dimineaţă! Se pare că starea lui Gabriel Cotabiţă s-ar fi îmbunătăţit neaşteptat. Surse apropiate familiei vorbesc despre o revenire miraculoasă. Gabi Cotabiţă ar respira fără ajutorul aparatelor, ar fi deschis ochii, ba chiar ar fi articulat câteva cuvinte.

Medicii de la Spitalul Floreasca nu au voie să dezvăluie amănunte despre starea de sănătate a artistului fără acordul familiei, aşa că, până acum, ne-a fost imposibil să obţinem o confirmare oficială. Totuşi, surse demne de încredere spun că l-au văzut pe Gabriel Cotabiţă în această dimineaţă şi că artistul şi-ar fi revenit din comă.

"Este o amliorare care este posibilă, deşi puţin probabilă. Minunile, de fapt, pot fi definite ca o abatere statistică. Discreţia familiei este de înţeles, situaţia este extrem de instabilă, pentru că o ameliorare nu înseamnă o rezolvare definitivă. În tot cazul, eu am văzut şi reveniri spectaculoase după o lună de comă profundă. E drept nu am văzut multe, dar am văzut. Lucrurile sunt cumva în mâna lui Dumnezeu. Medical e perfect posibil, dar puţin probabil," a spus medicul Nicolae Bacalbaşa, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest