Ce se întâmplă atunci când bei apa pe stomacul gol, imediat după ce te-ai ridicat din pat

 

Toată lumea ştie că nutriţioniştii recomandă consumăm cel puţin doi litri de apă pe zi pentru a fi mereu hidrataţi şi sănătoşi. Dar dacă bei apă dimineaţa pe stomacul gol, imediat ce te-ai ridicat din pat, orgasnimul tău se va simţi foarte bine.

Formează-ţi acest obicei, iar pe zi ce trece vei simţi schimbări importante în organismul tău. Valoarea medicală a acestui obicei a fost confirmată științific şi este extrem de benefică organismului, conform site-ului secretele.com.

Apa potabilă pe stomacul gol este în strânsă legătură cu prevenirea și vindecarea unor condiții de sănătate cum ar fi: problemele cardiace, epilepsia, durerile de cap, artrita, diabetul, constipația, obezitatea, tuberculoza, meningita, bolile de rinichi, vărsături, bolile uterine, gastrita dar și cancerul. 

Iată cum funcţionează această metodă:

- Dimineața după ce te-ai trezit, înainte de a face orice altceva, consumă 4 pahare a 200 de ml de apă. Dar amintește-ți, dacă pentru orice motiv, nu poți consuma această cantitate de apă de prima dată, ar trebui să începi cu un pahar, crescând treptat cantitatea până când te obișnuiești.  

- După ce ai terminat de băut apa, poți merge liniștit să te speli pe dinți.

- Așteaptă apoi 45 de minute până când să mănânci micul dejun.

- După micul dejun nu mai trebuie să mănânci sau să bei nimic altceva timp de 2 ore

- După cele 2 ore poți mânca și bea orice dorești pe tot parcursul zilei.

Iată câte boli ce pot fi vindecate prin această metodă:

Cercetările în domeniu au arătat că, pentru tratamentul diverselor condiții de sănătate, este necesar să urmezi acest remediu un anumit număr de zile astfel : 

 Cancer 180 de zile
 
 Diabet 30 de zile
 
 Epilepsie 60 de zile
 
 Constipație 10 zile
 
 Gastrită 10 zile
 
 Hipertensiune arterială 30 de zile
 
 Tuberculoză 90 de zile
 
 Migrene 2 zile
 
 Curățarea rinichilor 30 de zile

 Artrită 30 de zile

Această rețetă te va ajută să scapi de obezitate în cazul în care o vei urmă cât mai mult timp cu putință. Dacă ești o persoană obeză, acest tratament trebuie să fie de acum înainte un obicei zilnic. 

Cel mai interesant este că acest tratament nu are efecte adverse, singurul inconvenient fiind urinatul destul de des.

Atât japonezii cât și chinezii consumă în fiecare dimineață apa caldă în locul apei reci. De ce? Pentru că apa rece solidifică alimentele pe care tocmai le-ai ingerat, astfel procesul digestiv fiind puternic încetinit. Odată ce aceste alimente staționează pentru mai mult timp în organism, acidul gastric va fi mai agresiv, realizându-se astfel o absorbție exagerată a tuturor componentelor alimentelor, inclusiv a toxinelor, ceea ce poate duce în timp la apariția cancerului. Tocmai de aceea în Asia se practică regulat un consum de apa caldă, întrucât această îmbunătățește metabolismul și digestia, ajutând organismul să funcționeze în parametri optimi.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest