Ce se întâmplă cu agresorul Marei Bănică. Plătește cu vârf și îndesat după ce i-a făcut jurnalistei viața un iad / VIDEO

 

Avem noi informații despre bărbatul care timp de un an a urmărit-o pe Mara Bănică. I-a făcut viaţa un iad, a ameninţat-o cu moartea şi s-a luat de familia ei, acum plăteşte cu vârf şi îndesat.

Mara Bănică a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost traumatizată de un individ timp de un an și jumătate. Jurnalista a suferit enorm în această perioadă, mai ales că primea sute de mesaje în care era amenințată cu moartea.

„Eu am trăit într-o teroare. Imaginați-vă ce înseamnă ca la 3 dimineață să vă trimită poze cu casa în care locuiești, cu mașina. El s-a uitat pe YouTube la toate aparițiile mele din ultimii 15 ani. A dezvoltat o obsesie, pentru că de la mesaje de amenințare, trecea la altele. Eu nu i-am raspuns decât o dată la sugestia polițștilor ca să mai aflăm lucruri în plus.” spunea Mara Banică la vremea aceea.

După ce a trăit în teroare și panică, Mara Bănică nu s-a lăsat până când individul a ajuns pe mâna poliției. Bărbatul care s-a transformat în cel mai negru coșmar al jurnalistei a fost reținut, iar la ora actuală se află tot în închisoare.

Ce mesaj i-a transmis agresorul din spatele gratiilor

"Bună, Mara, uite, eu sunt, amărât, netuns, fără dinţi, vai de capul meu. Am crezut că poate mă iei pe mine de bărbat. Am crezut că de la ameninţări nu se întâmplă nimic. Nu am mai făcut cu nimeni asta şi am zis că aşa îţi atrag atenţia. Am fost un prost, îţi dau cuvântul meu de onoare că nu-mi mai trebuie ce s-a întâmplat, nu mai fac niciodată aşa ceva. Am vrut să fac pe deşteptul din gură. Sunt amărât, nu-mi mai trebuie, sunt resemnat total", a spus bărbatul care a hărţuit-o pe Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest