Ce se întâmplă în Asia Express atunci când se opresc camerele de filmat. Totul despre ce nu se vede la TV/ VIDEO

 

Am aflat ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express, atunci când camerele de filmat se sting. Milioane de oameni au trăit emoţiile, alături de concurenţi, însă competiţia înseamnă mult mai mult decât ceea ce se vede, la televizor. Alina Ceuşan a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit detalii neştiute din culisele celui mai dur reality show!

Alina Ceușan a filmat un vlog pentru canalul său de YouTube, unde a răspuns la toate intrebările pe care i le-au adresat telespectatorii competiției “Asia Express”. Iar detaliile sunt de-a dreptul incredibile.

„Trebuia să ne vedem de misiuni să alergăm, dar chiar și așa, trebuia să fim întotdeauna atente să nu fim cu spatele la cameră pentru că imaginile alea au prea puțină valoare ca să fie difuzate. (...) Trebuia să fim tot timpul împreună. Nu exista ca una să facă autostopul, iar cealtă citește de pe plic, în timp ce alta făcea altceva. Asta a fost una dintre regulile de bază." a spus Alina Ceușan.

Concurenții Asia Express au avut multe de îndurat. Pe lângă probele la care erau supuși, aceștia erau obligați să fie atenți și la oamenii din spatele camerelor de luat filmări.„Sunt niște semne care ți se fac din spate și ajungi să comunici foarte ușor din priviri.”

Cei care le-au fost mereu alături au fost cameramanii și reporterii. Noaptea, însă, aceștia trebuiau să își caute o altă cazare, dar de preferat, în apropierea concurenților ca a doua zi să nu aibă prea mult de călătorit până la participanți.

“Ei se trezeau cu noi ca să ajungă la noi. Seara după ce terminam interviurile, noi reușeam să facem interviuri, să mâncăm, să ne demachiem. Dar ei aveau de mers încă o oră, depinde, de la caz la caz, la o cazare. Cazarea pentru ei era căutată în fiecare seară, în funcție de locul în care stăteam noi. Și mai căutau o pensiune, un hotel."

Comunicarea cu localnicii a fost un lucru dificil pentru că mulți dintre ei nu știau limba engleză, cu toate acestea, concurenții nu au avut niciun fel de ajutor. Alina Ceușan a mărturisit că nu aveau voie să păstreze cartoanele dintr-o misiune pe care scriau: “Putem dormi la dumneavoastră?”; “Avem nevoie la toaletă, ne primiți?”.

Dar indiferent de clipele grele prin care au trecut în Asia Express, concurenții au învățat o adevărată lectie: “Putem face orice, nimic nu ne stă în cale. Toate lucrurile sunt posibile atunci când ai ambiție și perseverență și îți dai silința” a mai spus Alina Ceușan pe vlog-ul său.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest