Ce se întâmplă în mariajul lui Gabi Enache cu Lena. De ce au fost nevoiți să se despartă/ VIDEO

 

Am aflat ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia lui Gabi Enache cu Lena. Ce i-a blondina fotbalistului după ce au fost nevoiți să se despartă?

Gabi Enache și Lena demonstrează încă o dată că relația lor este mai puternică decât a fost vreodată. Chiar dacă acum se află la mii de kilometri unul de celălalt, iar asta pentru că fotbalistul este plecat în Kazahstan unde a semnat cu o echipă de acolo, cei doi nu uită să își facă declarații de dragoste și să își arate public sentimentele unul față de celălalt. Și cum au trecut deja câteva luni de când Gabi Enache este plecat, dorul a devenit din ce în ce mai mare și mai apăsător.

Recent, Lena Enache a publicat pe contul său de socializare, câteva imagini și filmulețe din momentele speciale petrecute cu soțul său, atunci când acesta se afla în România. Imaginile alese de Lena le arată pe cei doi foarte fericiți, din perioada în care erau alături unul de celălalt și nu îi despărțea nimeni și nimic, nici măcar distanța.

În urmă cu ceva timp, Lena Enache mărturisea, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, că toate controversele și lucrurile care s-au întâmplat în și pe lângă relația lor, i-au unit mai puternic.

"Toate problemele prin care am trecut ne-au unit şi mai mult. Suntem împreună şi ne iubim tot mai mult pe zi ce trece. Au fost foarte mulţi oameni care au vrut să ne despartă la început, au vrut să ne facă rău, am primit chiar şi mesaje pe telefon, mesaje cu număr, în care îmi spuneau tot felul de lucruri.", spunea soția lui Gabi Enache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest