Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Blondina „amenință” că va face dezvăluiri șocante/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a luat prin surprindere pe toată lumea, cu ultimul anunț făcut pe contul său de socializare!Blondina „a amenințat” că va face dezvăluiri șocante din viața ei amoroasă, lucru care ne-a dus imediat cu gândul la o posibilă despărțire cu scandal de Bodi!

În această dimineață, Bianca Drăgușanu a făcut o serie de declarații șocante, prin care și-a pus fanii pe jar. În timp ce se afla în mașină, alături de fiica ei, Sofia, vedeta a dezvăluit că se întâmplă ceva dramatic în viața ei, de câteva săptămâni, însă abia acum și-a făcut curaj să vorbească.

Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre relația ei controversată cu Alex Bodi. Mai mult decât atât, în timpul declarațiilor spumoase, blondina a folosit un filtru care era menit parcă să îi acopere mici vânătăi, aflate la nivelul buzelor, în partea dreaptă. Să fie acesta, oare, începutul unui nou scandal de proporții între Bianca și Bodi?

”Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea. Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați, ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să vi-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai impostant factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a spus Bianca Drăgușanu, pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest